Video: Dit is de nieuwe content van Sea of Thieves Season 8

Geplaatst:

Sea of Thieves gaat alweer het achtste seizoen in en dat brengt een aantal veranderingen naar de game. Om iedereen alvast voor te bereiden is er een video gedeeld.

Het grootste nieuws rondom seizoen acht is dat spelers mee kunnen doen aan een nieuw event. Je krijgt de keuze uit twee fracties: De Guardians of Fortune of The Servants of the Flame. Vervolgens moet je de schepen van de andere fractie tot zinken brengen of simpelweg andere activiteiten in de wereld ondernemen. Het pvp gedeelte is dus volledig optioneel. Dit maakt het makkelijker voor spelers om elkaar te vinden, als ze wel willen vechten. Er is alleen wel een addertje onder het gras. Tijdens de gevechten krijg je op de map een grote cirkel te zien. Je moet in deze cirkel blijven. Doe je dit niet dan ontploft The Hourglass en gaat de winst naar de andere speler. De hoeveelheid overwinningen bepaalt hoeveel goud je krijgt. Verder verdien je Allegiance bij de uitgekozen fractie. Dit systeem werkt hetzelfde als de Trading Companies en biedt allerlei beloningen. Zo krijg je toegang tot een speciaal gebied in de Athena's Fortune Tavern of Reapers Lair als je level honderd bereikt.

De Pirate Milestones wordt ook uitgebreid met twee extra levels, zodat je nieuwe spullen kunt vrijspelen. Daarnaast zijn er nieuwe cosmetische outfits te verdienen en verschijnt er een nieuwe Plunder Pass. De volledige video is hieronder te bekijken.

Sea of Thieves: Season 8 begint op 22 november. Sea of Thieves is te spelen via pc, Xbox One en Xbox Series. De game is tevens onderdeel van de Xbox Game Pass.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord