Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Video: Maak je wereld uniek in Jurassic World Evolution 2

Er is weer een nieuwe Developer Diary verschenen voor Jurassic World Evolution 2. In de nieuwste video krijgen we te zien hoe we onze eigen Jurassic World kunnen maken.

Het nieuws over Jurassic World Evolution 2 blijft maar binnenstromen. In de Developer Diary-video's lichten de ontwikkelaars enkele aspecten van de game in detail uit. Ditmaal is het de beurt aan Rich Newbold, Amy Hook, Jim Stimpson en Adam Woods om ons een kijkje achter de schermen te geven. In de nieuwste video toont het viertal dat je het park zo bizar kunt maken als je zelf wilt. Als je een waar paradijs van jouw park wilt maken, is dat mogelijk. Maar totale chaos creëren behoort ook tot de mogelijkheden. De dinosaurussen kunnen zelfs ontsnappen uit hun verblijven en de gasten terroriseren. Natuurlijk is de video voorzien van een hoop nieuwe beelden. Onder andere wat kersverse locaties en ondergronden komen langs. Voor spelers die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, is er goed nieuws. Je kunt de veiligheid van jouw park waarborgen door de terugkeer van de ranger en capture teams. Al deze punten komen in detail langs in de onderstaande video.

De releasedatum van Jurassic World Evolution 2 is al een tijdje bekend. Over enkele weken, op 9 november, kunnen we al met de game aan de slag.

BRON Jurassic World Evolution 2

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?