Video: Post-launch content van Riders Republic bekend

Geplaatst: 6 oktober 2021 19:25

Ubisoft heeft de post-launch content van Riders Republic uit de doeken gedaan. We kunnen meerdere seizoenen aan extreme sports-content verwachten in het eerste jaar.

Rudy was er duidelijk over in zijn preview van Riders Republic: de game is serieuze fun. De kolossale multiplayerspeeltuin van Riders Republic lijkt een succes te gaan worden. Bij zo'n grote multiplayergame hoort tegenwoordig natuurlijk ook een flinke roadmap aan content. Die heeft Ubisoft vandaag onthuld. Wanneer de game uitkomt, mogen de partypoppers uit de kast gehaald worden. De game trapt namelijk af met een openingsfeestje: het Grand Opening Pre-Seizoen. Enkele grote multiplayermodi, zoals Mass Race, Tricks Battle en Free For All zijn dan direct speelbaar. Ook verschijnen er wekelijkse uitdagingen waarmee exclusieve content vrij te spelen is. In het daaropvolgende eerste seizoen wordt een seizoensgebonden progressiesysteem geïntroduceerd. Daarmee kun je nieuwe content en beloningen vrijspelen. In het tweede seizoen wordt er een nieuwe multiplayermodus aan Riders Republic toegevoegd. Jouw doel in deze nieuwe modus is om meer gems te verzamelen dan je tegenstanders. Ook in seizoen drie valt er nieuwe content te bespeuren. De toevoeging die dan in de schijnwerpers staat, betreft de BMX. Natuurlijk ontbreken ook nieuwe arena's, playgrounds en events niet. Er is dus genoeg te doen in de opkomende extreme sports-game van Ubisoft.

Alhoewel Riders Republic uitgesteld is, is de releasedatum nog maar enkele weken van ons verwijderd. De game verschijnt op 28 oktober voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Riders Republic

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord