Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Video: Watch Dogs trailer-remake in GTA 4

Een creatieveling op YouTube, heeft de Watch Dogs-trailer opnieuw gecreëerd in GTA 4. Het resultaat is best indrukwekkend te noemen. Het is leuk om te zien dat GTA 4 op deze manier nog wordt gebruikt, of misbruikt, het is maar hoe je het bekijkt.

Droom je van een combo van een GTA-game en Watch Dogs? Dan kun je waarschijnlijk verder dromen, de kans is zeer klein dat dit ooit zal gebeuren. Je kan dan wel een beetje gaan dagdromen met behulp van de video hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?