Forza Motorsport 2023

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Volgend jaar meer informatie over Forza Motorsport 8

Er gaat volgend jaar meer informatie naar buiten komen over Forza Motorsport 8. Dat maakte ontwikkelaar Turn 10 Studio's onlangs bekend tijdens een stream.

Informatie over de nieuwe Forza game liet lang op zich wachten. Veel fans hadden gehoopt dat Forza 8 dit jaar uit ging komen, maar helaas werd er dit jaar niks aangekondigd. Het is al bijna drie jaar geleden dat Forza Motorsport 7, het laatste deel uit de franchise uitkwam. Nu is er eindelijk meer nieuws over Forza Motorsport 8 naar buiten gekomen. Tijdens een stream van Forza monthly vertelde de creative director van Forza dat de nieuwe game al bespeelbaar is en dat het een geweldige ervaring is om te spelen. Hij maakte ook bekend dat fans volgend jaar meer informatie over de nieuwe Forza game kunnen verwachten. Je kan de stream hieronder bekijken.

Wanneer er meer informatie over Forza Motorsport 8 gaat komen is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?