Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Volgende Borderlands-game staat op de planning

Tijdens conferentie PAX East spraken Randy Pitchford, president van Gearbox Software, en zijn team over Borderlands 3. De aantocht van een volgende Borderlands-titel is dus officieel bevestigd. Dit wordt, na Battleborn, hun volgende project.

Scott Kester, Art Director van Battleborn, werkt in dezelfde hoedanigheid aan Borderlands 3. Verder schrijft Mikey Neumann, ook bekend als stemacteur van Scooter, het verhaal. Voormalig schrijver Anthony Burch lijkt niet langer van de partij.

Daarnaast kun je in het DLC-pakket van Battleborn Easter Eggs omtrent de nieuwe titel verwachten. Tot slot is de daadwerkelijke titel van Borderlands 3 vooralsnog niet bekend, of uitgedacht.

Kijk jij uit naar een volgende Borderlands-titel? Laat het ons weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?