Check hier alle The Game Awards 2023 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Vrij hoge systeemeisen GTA IV

Grand Theft Auto IV zou normaal 30 november in de schappen komen te liggen. Nu de game is uitgesteld naar 2 december, kan Rockstar die tijd mooi gebruiken om het een en ander grafisch nog te verbeteren.

Door de grafische update heeft Rockstar de officiële specificaties van de game vrijgegeven. Bekijk ze hieronder even om te kijken of je computer het aan kan.

[quote]Minimale Systeemeisen
-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?