Warframe introduceert Koumei en Shrine Defense-missies

-

Tijdens de Tokyo Game Show hebben Digital Extremes en Sumo Digital nieuwe details gedeeld over de aankomende Warframe-update, Koumei & the Five Fates. De update introduceert Koumei, de 58e Warframe. Deze details werden gepresenteerd in een video.

In de nieuwe update speelt Koumei, de dice-maiden, de hoofdrol. Ze brengt een RNG-geïnspireerde ability set, ontwikkeld in samenwerking met Sumo Digital. Spelers kunnen ook aan de slag met het nieuwe missietype “Shrine Defense” en de mini-boss Oni Carnis bevechten. Daarnaast komt op 16 oktober de demo van Warframe: 1999 beschikbaar, mits je de tutorialquests hebt voltooid. Ook wordt er gewerkt aan cross-platform gifting, trading en een grafische update voor de PS5 Pro. Met andere woorden; genoeg leven in de Warframe-brouwerij. Bekijk hieronder de video die tijdens de Tokyo Game Show werd gepresenteerd:

De Koumei & the Five Fates-update verschijnt op 2 oktober en is te spelen op alle platforms: PC, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch.

Bron: Tokyo Game Show

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warframe

Ontwikkelaar:

Digital Extremes

Uitgever:

-

Release:

25 maart 2013

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord