Warhammer 40K: Space Marine 2 gelekt

-

De Warhammer 40K-community is in rep en roer. Een volledig speelbare pre-release build van Warhammer 40,000: Space Marine 2 is vroegtijdig online verschenen, maanden voordat de officiële release gepland staat.

Reddit-gebruikers ontdekten dat een 75GB versie van de game "willekeurig op een tracker is geplaatst," en het lijkt erop dat je de game van begin tot eind kunt spelen, inclusief LAN PvP-modi. De bots daarin ontbreken wel, maar voor iemand die de game vroegtijdig wil spelen mag dat de pret niet drukken. Saber Interactive, ontwikkelaar van de game, is al in actie geschoten en heeft diverse YouTube-video's met gameplay offline gehaald door middel van copyrightclaims. De ontwikkelaar plaatste ook een statement op onder meer X, waarin ze beschrijven dat de gelekte build al één jaar oud is. In hetzelfde bericht geeft Saber Interactive aan "bedroefd" te zijn dat spelers op deze manier voor het eerst kennismaken met Warhammer 40,000: Space Marine 2, vooral omdat tientallen gepassioneerde game developers al langer dan een jaar hard werken aan dit project.

Markeer je kalenders, want Warhammer 40,000: Space Marine 2 lanceert op 9 september voor Xbox Series X|S en andere platforms. En wil je spoiler-vrij blijven? Vermijd voorlopig dan even de Warhammer-content op onder meer YouTube en Reddit. Je weet immers nooit wat je daar per ongeluk aantreft.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord