Xbox-versie Redfall draait 30 FPS op lancering

Geplaatst:

Xbox-fans hebben zich teleurgesteld laten horen over een update vanuit ontwikkelaar Arkane. Redfall is namelijk op lancering alleen maar in de Quality modus te spelen.

Dit wil zeggen dat de resolutie de voorkeur krijgt boven de framerate. Redfall draait op de Xbox Series X|S op 30 FPS. De resolutie is netjes. De Xbox Series X kan een 4K-resolutie op je beeldscherm toveren, terwijl de Xbox Series S het moet doen met de bekende 1440p-resolutie. Toch zitten Xbox-spelers niet te wachten op de sterke resolutie - ze hebben liever meer frames per seconde op hun scherm. De 60 FPS modus komt echter pas te verschijnen na de lancering van de game in een toekomstige update. Op Twitter wordt het ongenoegen gedeeld en je kan je voorstellen waarom. Een first-party first-person shooter spelen op de krachtigste console van dit moment en dan maar 30 FPS? Ja, daar zit menig Xbox-fan niet op te wachten.

Bederft dit jouw co-op plezier in Redfall? Of ga je de game toch spelen via pc en heb je hier geen last van? Laat het ons weten!

Redfall is beschikbaar vanaf 2 mei voor de pc en Xbox Series X|S. De first-person shooter lanceert vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: Arkane
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord