Detroit: Become Human

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Video Preview: Detroit: Become Human

Tijdens het schuifelen over de beursvloer, vielen de ogen van Rudy en Devin op de booth van Detroit: Become Human. De nieuwste game van Quantic Dream plaatst je in de mechanische huid van een android en stuurt je op een tocht vol stressvolle momenten. Volledig blanco gingen ze erin, maar na het verlaten van de booth konden ze niet ophouden met praten over de game. Gelukkig stond Koen paraat met de camera, want de twee hebben aardig wat te vertellen over de speelsessie. Ben jij benieuwd naar de ervaring van de twee kompanen? Check dan nu de video!

Detroit: Become Human is absoluut niet de enige game die de twee hebben gecheckt. Er komen namelijk nog veel meer video-items aan! Natuurlijk houden we je ook op de hoogte middels de nieuwsberichten en geschreven artikelen. Blijf de site de aankomende dagen dus flink refreshen om altijd up-to-date te blijven.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?