For Honor

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 februari 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Fighting
  • Gameliner score

Video Preview: For Honor

Naast Ubisoft's Watch Dogs 2, South Park: The Fractured but Whole, The Crew: Calling All Units, Star Trek VR en Steep, zijn we uitgebreid aan de slag geweest met de hack & slash-game; For Honor. De game is één van onze verrassingen van de gamescom. For Honor ziet er niet alleen mooi uit, maar speelt ook nog eens als een tiet.

We hebben uitvoerig For Honor's multiplayer aan de tand kunnen voelen. In de multiplayer hebben we onder andere de multiplayer-modus Domination gecheckt. In Domination, wat we voornamelijk kennen uit shooters, moet je plekken veroveren die verspreid op de kaart liggen. In het midden van de positie die je moet zien te veroveren, zit een sterk iemand gespawned als een soort van eindbaas. Je moet deze eindbaas verslaan om te kunnen winnen. Zolang je punten veroverd wordt je gespawned. Verover je geen punten meer, dan lig je uit de battle als je wordt gekilled. Tenminste, totdat de overgebleven teamgenoten weer een gebied hebben veroverd.

For Honor verschijnt 14 februari aanstaande voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?