Een PlayStation 3 als losgeld?

In St.John Missouri heeft een gewapende man een gamewinkel berooft van een PlayStation 3. Hij vertelde daarbij dat hij de PS3 nodig had om zijn gezin te redden.

De man ging de winkel in, zocht een game uit en liep toen naar de balie om de game af te rekenen. Opeens trok de man een klein kaliber pistool en vertelde de verkoopster dat hij de console nodig had omdat zijn gezin gegijzeld zou zijn, en de PS3 was het geëiste losgeld. Terwijl de man de zaak verliet, vroeg hij nog aan de verkoopster om de politie te bellen. De politie is nog steeds op zoek naar de man (op de foto in het witte T-shirt).

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?