Acer denkt aan betreden van consolemarkt

Het bedrijf Acer is vooral bekend van de relatief goedkope laptops die ze aanbiedt. Toch zijn laptops niet het enige wat het bedrijf te bieden heeft. In een interview wist vice president van Acer James T. Wong zelfs aan te geven dat er plannen zijn voor een heuse spelcomputer.

In tegenstelling tot de huidige consoles moet de console van Acer in het teken staan van een 'open platform'. Hierbij moeten we denken aan een kruising tussen de pc en een gameconsole. Daarnaast wil Acer dat de console innovatief is.

If you look at most of the other game machines that are out there right now - Nintendo's, the Xbox - they are 'closed' and proprietary systems.

Wanneer we de console kunnen verwachten en wat Wong met het 'innovatieve' van de console bedoelde is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?