Activision Blizzard zegt vaarwel tegen grote titels

Activision Blizzard heeft vandaag een nieuwe releaselijst uitgebracht. Games als Crash Bandicoot: Mind over Mutant, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon en een nieuwe Ice Age game staan erop. Waar zijn de grote titels?

De grote titels missen in deze lijst. Ghostbusters, The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena en Brütal Legend bijvoorbeeld. Daarnaast komen er ook reorganisaties in het bedrijf. Dit betekent dat ontwikkelaars als Massive Entertainment en Swordfish Studios gesloten of verkocht worden.

Dat deze en andere games niet op de lijst staan betekent niet dat ze niet meer uitkomen. Activision Blizzard zal misschien de rechten aan andere uitgevers en ontwikkelaars verkopen. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?