Activision is muzikaler door overname

Activision heeft de ontwikkel studio FreeStyle overgenomen, bekend van onder andere B-Boy. FreeStyle won met B-Boy een jaar geleden nog een award voor 'Beste Audio' in de game.

Door de overname is er dus meer ruimte voor muziek bij Activision. De nieuwe aanwinst gaat zich dan ook bezig houden met extra content voor Guitar Hero games. Daarbij zal de nieuwe studio in de toekomst gaan richten op franchises in het muziek genre.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?