Age of Empires IV Season One: Festival of Ages nu live

-

Het eerste seizoen van Age of Empires IV is van start gegaan. Season One: Festival of Ages brengt heel wat veranderingen en verbeteringen met zich mee.

Eind vorig jaar kwam er dan na lang wachten eindelijk een nieuwe Age of Empires-game uit. Age of Empires IV werd goed ontvangen door fans en nieuwe spelers. Ontwikkelaar World's Edge kondigde eerder al aan dat het eerste seizoen van de game vandaag live gaat. Dit eerste seizoen van Age of Empires IV, genaamd Season One: Festival of Ages brengt een flink aantal veranderingen en verbeteringen met zich mee. Zo zijn er een aantal herbalanceringen uitgevoerd, maar is bijvoorbeeld ook de nieuwe Content Editor gelanceerd en zijn er een aantal mods beschikbaar gesteld om je gameplay wat mee op te frissen. Daarnaast markeert volgende week ook de start van het eerste ranked-seizoen van Age of Empires IV.

Age of Empires IV is nu te spelen op pc. Vandaag is Age of Empires IV Season One: Festival of Ages van start gegaan.

Bron: World's Edge
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires IV

Ontwikkelaar:

World's Edge

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

28 oktober 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord