Age of Empires IV

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Age of Empires IV Season One: Festival of Ages nu live

Het eerste seizoen van Age of Empires IV is van start gegaan. Season One: Festival of Ages brengt heel wat veranderingen en verbeteringen met zich mee.

Eind vorig jaar kwam er dan na lang wachten eindelijk een nieuwe Age of Empires-game uit. Age of Empires IV werd goed ontvangen door fans en nieuwe spelers. Ontwikkelaar World's Edge kondigde eerder al aan dat het eerste seizoen van de game vandaag live gaat. Dit eerste seizoen van Age of Empires IV, genaamd Season One: Festival of Ages brengt een flink aantal veranderingen en verbeteringen met zich mee. Zo zijn er een aantal herbalanceringen uitgevoerd, maar is bijvoorbeeld ook de nieuwe Content Editor gelanceerd en zijn er een aantal mods beschikbaar gesteld om je gameplay wat mee op te frissen. Daarnaast markeert volgende week ook de start van het eerste ranked-seizoen van Age of Empires IV.

Age of Empires IV is nu te spelen op pc. Vandaag is Age of Empires IV Season One: Festival of Ages van start gegaan.

BRON World's Edge

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?