Call of Duty: Modern Warfare 3

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 8 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Alle DLC voor Modern Warfare 3 en Black Ops voor halve prijs

Sinds jaar en dag is 4 juli een nationale feestdag in de Verenigde Staten. Op deze datum is het land namelijk 'geboren', en verjaardagen vragen nou eenmaal om een feestje. Uitgever Activision wil deze verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan, en komt daarom met een mooie actie.

Alle downloadable content die er tot nu toe is uitgekomen voor de games Call of Duty: Modern Warfare 3 en Call of Duty: Black Ops is beschikbaar voor de helft van de prijs. Een mooie deal, toch?

Een overzicht van de DLC in deze actie kun je hieronder bekijken. De aanbieding geldt overigens alleen voor de Xbox 360 en de pc (dus niet voor de PlayStation 3).

- Call of Duty® : Modern Warfare® 3 Content Collection #1
- Call of Duty®: Modern Warfare® 3 Content Collection #2
- Call of Duty®: Black Ops First Strike
- Call of Duty®: Black Ops Escalation
- Call of Duty®: Black Ops Annihilation
- Call of Duty®: Black Ops Rezurrection

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?