Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Alles in één voor Resident Evil 5

Twijfel je nog over de aankoop van de twee DLC pakketten van Resident Evil 5? Dan is er nu misschien een reden om jezelf toch te laten overhalen.

De twee pakketten, 'Lost in Nightmares' en 'Desperate Escape', zijn vanaf vandaag gebundeld te koop. Als extra krijg je er ook nog de twee kostuum-pakketten bij. Dit alles gaat over de toonbank voor een prijs van 960 MP voor de Xbox 360 of $12,50 voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?