Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Animal Crossing: New Horizons update onthuld

Nintendo heeft informatie over de volgende Animal Crossing: New Horizons-update uit de doeken gedaan. Welbekende evenementen maken hun rentree in een nieuw jasje.

Na de fonkelnieuwe Animal Crossing verjaardagsupdate van vorige maand kunnen Animal Crossing-spelers de komende maanden weer genieten van variaties op oude evenementen. Zo is het tussen 29 april en 7 mei opnieuw mogelijk om een gratis meidagbon op te halen bij Dodo Airlines. De vlucht brengt je dit jaar naar een ander eiland dan vorig jaar. Ook internationale museumdag keert terug van 18 tot 31 mei. Spelers kunnen wederom deelnemen aan een speciale stempelrace door het museum. Tevens hangt de liefde weer in de lucht in de gehele maand juni. In het terugkerende trouwseizoen is het Animal Crossing-liefdeskoppel Reese en Cyrus weer op Harvey-eiland te vinden voor een fotoshoot. Daarnaast komen er de komende tijd veel nieuwe seizoensgebonden voorwerpen beschikbaar in de Nook-catalogus en in de winkel van de zusjes Able. Zo zijn er ter ere van vaderdag en moederdag, maar ook ter ere van het jaarlijkse Kaasrollen in het Verenigd Koninkrijk en Kodomo no Hi in Japan nieuwe voorwerpen te bestellen. Tenslotte keren Flick en C.J. terug voor gloednieuwe Beestjesbekers en vistoernooien.

De Animal Crossing: New Horizons-update is vanaf 28 april gratis te downloaden. De nieuwe content wordt door de komende maanden heen verspreid.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?