Animal Crossing: New Horizons update onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 26 april 2021 21:11

Nintendo heeft informatie over de volgende Animal Crossing: New Horizons-update uit de doeken gedaan. Welbekende evenementen maken hun rentree in een nieuw jasje.

Na de fonkelnieuwe Animal Crossing verjaardagsupdate van vorige maand kunnen Animal Crossing-spelers de komende maanden weer genieten van variaties op oude evenementen. Zo is het tussen 29 april en 7 mei opnieuw mogelijk om een gratis meidagbon op te halen bij Dodo Airlines. De vlucht brengt je dit jaar naar een ander eiland dan vorig jaar. Ook internationale museumdag keert terug van 18 tot 31 mei. Spelers kunnen wederom deelnemen aan een speciale stempelrace door het museum. Tevens hangt de liefde weer in de lucht in de gehele maand juni. In het terugkerende trouwseizoen is het Animal Crossing-liefdeskoppel Reese en Cyrus weer op Harvey-eiland te vinden voor een fotoshoot. Daarnaast komen er de komende tijd veel nieuwe seizoensgebonden voorwerpen beschikbaar in de Nook-catalogus en in de winkel van de zusjes Able. Zo zijn er ter ere van vaderdag en moederdag, maar ook ter ere van het jaarlijkse Kaasrollen in het Verenigd Koninkrijk en Kodomo no Hi in Japan nieuwe voorwerpen te bestellen. Tenslotte keren Flick en C.J. terug voor gloednieuwe Beestjesbekers en vistoernooien.

De Animal Crossing: New Horizons-update is vanaf 28 april gratis te downloaden. De nieuwe content wordt door de komende maanden heen verspreid.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord