Anno 1800: The High Life heeft een releasedatum

Geplaatst:

Ubisoft heeft via Twitter en een blog de releasedatum van Anno 1800:The High Life bekendgemaakt. Dit wordt de laatste uitbreiding als onderdeel van Anno 1800: Season Pass 3. De uitbreiding verschijnt deze maand nog.

The High Life is de derde en laatste uitbreiding van het derde jaar van Anno 1800 en geeft spelers de mogelijkheid om de hoogte in te bouwen. De uitbreiding focust zich dan ook op de late-game, zodat je meer mensen in de stad kwijt kunt. De wolkenkrabbers zijn geïnspireerd op de wolkenkrabbers die in de negentiende en twintigste eeuw werden gebouwd in Amerika. De wolkenkrabbers worden echter niet goedkoop, maar krijgen wel specifieke voordelen die gebaseerd zijn op de plek waar ze staan. Elke wolkenkrabber heeft vijf niveau's, waardoor elk niveau ervoor zorgt dat de wolkenkrabber net wat hoger wordt. Twee uitbreidingen gingen Anno 1800: The High Life al voor. In Tourist Season werd het mogelijk om toeristen naar je stad te lokken, terwijl in Anno 1800: Docklands het de bedoeling is om een bruisende haven te creëren.

The High Life uitbreiding voor Anno 1800 verschijnt op 31 augustus voor de pc en is onderdeel van Season Pass 3. De uitbreiding is daarnaast los verkrijgbaar.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord