Assassin's Creed Mirage

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed Mirage krijgt New Game + en permadeath

Goed nieuws voor fans die geen genoeg kunnen krijgen van Assassin's Creed Mirage. De game krijgt namelijk New Game + en een permadeath-modus.

Het is pas iets meer dan een maand sinds de release van Assassin's Creed Mirage en de game viel over het algemeen in goede aarde. Assassin's Creed Mirage verkoopt bijzonder goed en Ubisoft is dus nog niet klaar met de game. Via X, het voormalige Twitter, kondigt Ubisoft aan dat er volgende maand een gratis update naar de game komt die nieuwe features met zich meebrengt. Deze nieuwe features zijn een New Game + modus en een permadeath-modus. Een update voor de echte experts, dus!

Ga jij de uitdaging aan in New Game + of de permadeath-modus? Mocht je de game nog niet geprobeerd hebben, lees je hier onze review van Assassin's Creed Mirage.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?