Assassin's Creed Shadows biedt innige relaties

-

Relaties in de Assassin's Creed franchise zijn niet iets nieuws, maar in Assassin's Creed Shadows tilt Ubisoft het liefdesleven naar een hoger niveau. Volgens YouTuber JorRaptor werkt de liefde in de nieuwe game net even wat anders dan in de voorgaande delen.

Assassin's Creed Odyssey komt misschien nog het dichtst in de buurt van het relationele spel in Assassin's Creed Shadows, aangezien je in beide games twee protagonisten hebt. Er is echter wel een groot belangrijk verschil. Waar Kassandra en Alexios altijd dezelfde opties hadden als het aankwam op het aangaan van relaties, is dat in Assassin's Creed Shadows anders aangepakt. Zowel Naoe als Yasuke kunnen hun eigen liefdesavonturen beleven. Het maakt dus verschil als wie je speelt. Naoe kan haar geluk dus bij andere NPC's beproeven dan haar mannelijke tegenspeler Yasuke. Dit maakt het protagonistenduo toch net even iets unieker dan Kassandra en Alexios.

Assassin's Creed Shadows verschijnt op 15 november voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Mocht je niet zo lang kunnen wachten, dan kun je je altijd nog even verlekkeren aan de Assassin's Creed Shadows gameplay die Ubisoft recent heeft getoond.

Bron: JorRaptor
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Shadows

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

15 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord