Atari komt in 2010 met oude bekenden

Tijdens Atari Live, het persevenement waar de uitgeverij de plannen voor het komende jaar bekend heeft gemaakt, is er ook alvast even vooruit gekeken naar 2010. En wat voor dat jaar zeer opvalt, is dat Atari oude spellen nieuw leven in gaat blazen in de vorm van vervolgen op bepaalde franchises.

Enkele games waar het om gaat, en misschien zelfs al wel in ontwikkeling zijn, zijn Test Drive Unlimited, Baldur's Gate, Dungeons & Dragons en Neverwinter Nights. We zijn benieuwd wat we ervan moeten verwachten. Wellicht een derde deel in de Neverwinter Nights serie, of een vervolg op Test Drive Unlimited? Hou Gameliner goed in de gaten voor nieuwe aankondigingen van Atari!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?