Balatro krijgt flinke gameplay-update in 2025

-

Voorlopig kunnen we rekenen op meer content voor de populaire poker-roguelike Balatro. Er staat een grote update op de planning voor 2025.

Ja, met bijna 40,000 positieve reviews op Steam kunnen we toch veronderstellen dat Balatro een groot - en enigszins onverwachts - succes is voor eenmansontwikkelaar LocalThunk en diens uitgever Playstack. Om te vieren dat Balatro geen windeieren legt, kondigt LocalThunk aan dat er een grote gameplay-update in de pijplijn zit. Deze update gaat nieuwe strategieën en ideeën toevoegen aan de titel - gratis en voor niets. Dit is een bedankje naar de community, als blijk van waardering. Daarnaast staan er nog twee verrassingen op de planning, maar die blijven nog even geheim. Er wordt wel gespeculeerd over een mobiele versie van Balatro. Tot slot krijgen we te horen dat de poker-roguelike meer dan twee miljoen keer over de toonbanken is gevlogen. Dat zijn cijfers om trots op te zijn - zeker als je in het achterhoofd houdt dat er van gokken geen sprake is, desondanks het suggererende casino-achtige bronmateriaal.

Balatro is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: LocalThunk
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Balatro

Ontwikkelaar:

LocalThunk

Uitgever:

Playstack

Release:

20 februari 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord