Bandai Namco reageert op problemen Elden Ring

Geplaatst:

De hype rondom Elden Ring was de laatste dagen niet meer te houden, maar niet alle spelers hebben kunnen genieten van hun eerste uren in Elden Ring. Vooral de pc-versie kampt met flink wat problemen.

Gisteren werden de 750.000 spelers al behaalt in Elden Ring en kwam de eerste update al naar de game. Omdat veel spelers nog steeds problemen ervaren heeft Bandai Namco gereageerd. In het bericht is te lezen dat spelers zoveel mogelijk bugs moeten rapporteren en nog even geduld moeten hebben. Het team is momenteel bezig met het oplossen van de haperingen en fps-drops die worden ervaren met de pc-versie. Ook de sensitiviteit van de muis en het probleem rondom de anti-cheat wordt in een toekomstige patch opgelost. Het opslaan van de game werkt ook niet altijd op de PlayStation 5, waardoor het aan te raden is om de game handmatig op te slaan. Voor de pc-spelers wordt de tip gegeven om de drivers van de grafische kaart te updaten.

Elden Ring is sinds gister te spelen via de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Bandai Namco

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord