Bellen met PSP vertraagd

Onlangs kondigde Sony aan dat het bij de eerstvolgende firmware-update mogelijk zou worden om met behulp van Skype te bellen via je PSP. Nu is echter bekendgemaakt dat deze optie iets langer op zich zal laten wachten.

Problemen rond de door Skype benodigde specificaties zouden de reden voor de vertraging zijn. Sony laat weten te werken aan oplossing voor het probleem en heeft nog geen nieuwe releasedatum bekendgemaakt.

In navolging van deze vertraging zal ook de microfoon, die op de planning stond, voorlopig niet verkrijgbaar zijn. Het betreft overigens een vertraging voor de Japanse markt. Gezien de oorzaak is het echter niet onwaarschijnlijk dat dit ook gevolgen zal hebben voor een release in de VS en Europa.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?