Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Bèta van Call of Duty: World at War nu voor iedereen

Waar je eerst nog een bèta key nodig had om de multiplayer demo van de nieuwe Call of Duty te kunnen downloaden en spelen, kan nu iedereen de demo downloaden. Mocht je dus geen key hebben bemachtigd en wil je de game toch wel spelen, dan is nu je kans om te kijken of deze game thuishoort in jouw collectie.

De demo weegt niet zo heel zwaar, namelijk 890 MB. Call of Duty: World at War is vanaf 14 november beschikbaar voor Xbox 360, PlayStation 2 en 3, pc, Nintendo DS en Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?