Beter zoenen in Baldur's Gate 3 met Patch 6

Geplaatst: 10 februari 2024 13:50

De aankomende update van Baldur's Gate 3, genaamd Patch 6, brengt een heleboel verbeteringen met zich mee - inclusief betere zoenanimaties.

Net op tijd voor Valentijnsdag komt Larian Studios op de proppen met een nieuwe update. In Patch 6 kun je flink wat verbeteringen verwachten. Zo worden er nieuwe camp idle-animaties toegevoegd, kun je aan de slag met nieuwe 'Legendary Actions' in de 'Honour Mode' en nog veel meer. Echter, de highlight van Patch 6 is liefdevol te noemen. De zoenanimaties worden verbeterd en dit vooral goed nieuws als je een personage hebt die nogal aan de korte kant is. De kleinere personages konden namelijk niet fatsoenlijk gezoend worden, maar daar komt binnenkort een eind aan. Iedereen verdient wat liefde, toch? Patch 6 verschijnt volgende week en Larian Studios gaat rond die tijd de patch notes onthullen.

Check hier onze review van Baldur's Gate 3.

Baldur's Gate 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Larian Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord