Bethesda niet tevreden over Dawnguard DLC op de PS3

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er is al een hoop te doen geweest over de PlayStation 3 versie van The Elder Scrolls V: Skyrim en het houdt maar niet op zo lijkt het.

Sinds gisteren is de eerste DLC voor Skyrim ook voor de PC te downloaden via Steam. Voor de PlayStation 3-bezitters is het echter nog steeds wachten geblazen. Bethesda de volgende statement gegeven over waarom de DLC voorlopig niet op de PlayStation 3 zal verschijnen:

We are not satisfied yet with Dawnguard's performance on the PS3. We would like for everyone to have a chance to play Dawnguard, but we aren't going to release it for PS3 knowing that some people's experience in Skyrim will be worse. We do everything we can to have our content available to all; from our free updates, to user mods, to paid DLC.

We're as disappointed as our fans when that isn't the case, but we'll continue to push for that reality.

Kort samengevat; Ze zijn niet tevreden over hoe Dawnguard speelt op de PlayStation 3. Bethesda wil dat iedereen de kans krijgt om de DLC te spelen maar (en nu komt het), ze gaan de DLC niet uitbrengen terwijl ze weten dat het afbraak zal doen aan de ervaring die de spelers beleven met Skyrim. Ze zijn minstens net zo teleurgesteld als de fans als ze de DLC niet voor iedereen beschikbaar kunnen maken.

Helaas zijn de Skyrim spelers op de PlayStation 3 weer de sigaar, maar het lijkt erop dat Bethesda haar lesje wel geleerd heeft na de vele problemen die de Skyrim release eerder met zich meebracht.

Lees meer