Binnenkort Home bèta voor Europeanen

Binnenkort kunnen enkele Europeanen gaan genieten van de Home bèta, de virtuele wereld van PlayStation 3. Helaas kan niet iedereen die dat wil zich hiervoor opgeven, aangezien Sony al een keuze heeft gemaakt over wie er mee mogen doen in de bèta.

Het zou gaan om enkele 'loyale Europese community members' die de bèta uit mogen proberen. Wie dat zijn is niet bekend, omdat er geen lijst is vrijgegeven met namen die mee mogen doen. Het is wel bekend wanneer de bèta start, dat is zodra versie 1.0 van Home online wordt gezet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?