Bit: Darkrai nu op te halen bij GameMania

Het nieuwe event van Pokémon is van start gegaan: Darkrai is nu op te halen bij GameMania door middel van een code. Dit is ter ere van Pokémon's 20-jarig bestaan. Voorgaande event Pokémon waren Mew, Celebi en Jirachi. Celebi en Jirachi waren verkrijgbaar met de Wi-fi, maar Mew mochten we, net zoals Darkrai nu, ook in de winkels ophalen. Darkrai is alleen via de Nintendo Zone beschikbaar en er kan er dus maar een per 2DS of 3DS verkregen worden.

Darkrai is level 100, heeft de ability Bad Dreams en heeft de aanvallen: Dark Void, Omnious Wind, Nightmare en Feint Attack. De Dark-type is in het bezit van een Enigma Berry. Voor de liefhebbers van het tijdsverdrijf Berry-farming dus een leuke extra.

Darkrai is verkrijgbaar exclusief bij de GameMania tot 24 mei voor een van deze vier spellen: Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X, en Pokémon Y.

BRON Serebii

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?