Bit: Zo ziet Stray eruit als een Game Boy-game

Geplaatst:

64 Bits heeft een fanmade trailer gemaakt van een demake van Stray op de Game Boy. De video verscheen onlangs op het YouTube-kanaal van de Nederlandse animatiestudio.

Stray verscheen in juli en werd zeer goed ontvangen door het publiek. In de game speel je als een kat die zijn weg terug moet zien te vinden naar zijn familie en daarvoor uit een cyberpunk stad gevuld met robots moet ontsnappen. In mijn review van Stray was ik zeer enthousiast over deze schattige kattengame. De game verscheen voor de PlayStation 4/5 en pc, maar nu heeft 64 bits een trailer die een beeld schets van hoe de game eruitziet en speelt als die op de Game Boy was uitgekomen. Van de graphics tot de achtervolging met de Zurks. De fanmade trailer is hieronder te bekijken.

Stray is nu beschikbaar op de PlayStation 4/5 en pc.

Bron: 64 Bits

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 juli 2022

Ontwikkelaar

BlueTwelve Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord