Blizzard raadt Amerikanen aan hun account aan te passen

Vorige week liet Blizzard weten dat hackers hun Battle.net-netwerk binnengedrongen waren. Vrij snel werd het lek al gedicht. Enige gegevens van Noord-Amerikaanse gebruikers werden echter buit gemaakt. Blizzard raadt hen aan hun inloggegevens aan te passen.

Bij de hack van vorige week werd van Noord-Amerikaanse gebruikers het antwoord op hun persoonlijke beveiligingsvraag buit gemaakt. Hiermee kunnen gebruikers zelf een nieuw wachtwoord aanvragen als zij deze vergeten zijn. Daarnaast kregen hackers toegang tot gegevens van mobiele- en inbelverbindingen. Blizzard benadrukt dat met deze gegevens gebruikersaccounts in principe niet gestolen kunnen worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?