Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Bond komt langs in Guitar Hero: World Tour

Kun je maar geen genoeg krijgen van de nieuwe film van James Bond, Quantum of Solace, en wil je er zoveel mogelijk van hebben, dan heb je geluk. Tenminste, als je ook beschikt over de game Guitar Hero: World Tour. Je kunt namelijk vanaf 7 november DLC voor de game verwachten, in de vorm van het liedje 'Another Way To Die'.

Voor degene onder ons die niet weten wat ze zich bij dat nummer voor moeten stellen: het is de titelsong van de aankomende Bond-film. Het nummer zal 160 Microsoft Points gaan kosten op de Xbox 360, en naar verwachten $1,99 op de PlayStation 3. Let's rock & roll with Bond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?