Braid voor de PC schuift naar volgend jaar

De pc-versie van Braid, die in de planning stond voor een release eind dit jaar, wordt doorgeschoven naar de periode februari-maart van volgend jaar. Dit heeft Jonathan Blow, werkzaam aan Braid, bekendgemaakt. Volgens hem is de release verschoven vanwege het knalfestijn aan games dat aan het eind van dit jaar uit kwam:

Once we slipped into mid-October and all the big Christmas-season blockbusters started coming out, it just seemed like a bad idea to schedule Braid for that time period, as it seems likely it'd get released and then disappear.

Daarnaast werd er nog gesproken over de vraag of de titel alleen op Windows zou gaan verschijnen. Blow heeft gezegd dat hij ook in gesprek is om een versie van de game voor de Mac te gaan maken, die dan niet veel later dan de PC versie uit zou moeten komen. Ook is het niet uitgesloten dat de PlayStation 3 de game krijgt, maar "dan moet Sony daar wel interesse in hebben", aldus Blow.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?