Bungie vreest voor zijn onafhankelijkheid van Sony

Geplaatst:

Destiny 2 ontwikkelaar Bungie vreest voor de onafhankelijkheid van hun studio. Dit blijkt uit statements van anonieme voormalige en huidige werknemers van de ontwikkelaar.

Ongeveer een maand geleden ontsloeg de ontwikkelaar 100 van zijn 1200 medewerkers. De overgebleven werknemers van Bungie zeggen dat de bezuinigingen en andere kostenbesparende maatregelen begonnen toen de studiomanagers een totale overname door Sony probeerden te voorkomen. Op dit moment is Bungie op papier een volledig onafhankelijke dochteronderneming van Sony, maar de raad van bestuur is nogal verdeeld sinds de overname vorig jaar. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van zowel Sony als Bungie, met CEO van Bungie Pete Parsons als beslissende stem. Meerdere voormalige en huidige werknemers van Bungie lieten onlangs weten dat het management na een vergadering liet doorschemeren dat de onafhankelijkheid van de studio misschien niet meer zo zeker is in de toekomst. Zowel Sony als Bungie hebben niet officieel gereageerd op dit nieuws.

Bungie onafhankelijkheid1

Of Bungie een onafhankelijke ontwikkelaar gaat blijven, is dus niet zeker volgens een aantal werknemers. Sony en Bungie hebben zich nog niet geuit over de kwestie.

Bron: IGN

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 september 2017

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord