Cake Mania naar Wii

Afgelopen jaar kwam Cake Mania voor de Nintendo DS naar ons land. Dit jaar verschijnt de nieuwe versie voor de Wii: Cake Mania: In The Mix!

Evenals op de DS zul je je avontuur beleven in verschillende soorten bakkerijen. Er moet namelijk brood op de plank. Dit bereik je door je WiiMote veel te laten zwiepen en zwaaien. Nieuw in deze Wii-versie is de coöperatieve multiplayer mode. De exacte release datum in helaas nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?