Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty 4 krijgt 'Game of the Year'-editie

Call of Duty 4: Modern Warfare was wereldwijd een groot succes. Activision, uitgever van de game, heeft bekendgemaakt dat de game in april als Game of the Year-editie in de winkels te vinden zal zijn, vooralsnog alleen voor de Xbox 360.

De verschillen tussen de 'oude' en de 'nieuwe' versie lijken minimaal te zijn. Aan de game zelf is niets veranderd. Alleen het hoesje zal aangepast zijn; de verschillende awards die game heeft mogen ontvangen zullen namelijk zijn afgebeeld op de cover. Het voordeeltje aan deze editie is wel dat er bij de game een speciale code wordt meegeleverd, waardoor je een aantal aankomende maps kunt downloaden. Dit scheelt je hierdoor 800 Microsoft Points. Of dit ook daadwerkelijk een voordeel is kunnen we nog niet vaststellen, want de prijs van de Game of the Year-editie is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?