Call of Duty Mobile krijgt Free-For-All-modus

Geplaatst:
Aangepast: 11 oktober 2019 10:24

Call of Duty Mobile is nog niet eens zo lang uit, maar blijkt toch vrij populair te zijn. Call of Duty Mobile krijgt vandaag een Free-For-All-modus om de spanning wat meer op te krikken.

Call of Duty Mobile doet het wereldwijd best wel goed. Met meer dan honderd miljoen downloads lijkt dit een van de populairdere mobiele shooters te worden. Om dit vol te blijven houden, komt er vandaag nieuwe content naar de game. Deze nieuwe modus heet Free-For-All en hierin strijdt ieder voor zich, in tegenstelling tot de teamgebaseerde game-modi die normaal in de game zitten. Als je Free-For-All wilt spelen, dan moet je er snel bij zijn. De modus is namelijk slechts een week beschikbaar.

Call of Duty: Mobile is momenteel te spelen op iOS en Android. De Free-For-All-modus is vanaf 11 oktober tot 17 oktober te spelen.

Bron: Games Radar
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Mobile

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

1 oktober 2019

Ontwikkelaar

Activision Blizzard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord