Call of Duty serie passeert 35 miljoen

Het succes van de Call of Duty serie lijkt niet te stoppen. Werden we de afgelopen jaren verwend met twee fantastische games: Modern Warfare en World at War. Volgend jaar kunnen we deel zes verwachten en dit zal uitgever Activision zeker geen windeieren gaan leggen.

Tot nu toe staat de teller op 35 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd van de Call of Duty delen die sinds 2003 zijn uitgekomen. En dat zal dus de komende jaren nog behoorlijk meer worden, wanneer de kwaliteit van de games op hoog niveau blijft.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?