Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: World at War bèta voor pc

Waar je voor de bèta van Call of Duty: World at War voor de Xbox 360 maar moest hopen op een plaatsje in de bèta, daar is het voor de pc-versie een stuk makkelijker. Geen moeilijke prijsvragen of rare opdrachten waarvoor je een bèta key kunt verdienen, maar het gaat allemaal veel simpeler.

Het enige wat je hoeft te doen is je registreren op de site van Call of Duty: World at War, en dan maar afwachten en constant je mailbox verversen totdat de sleutel bij je is bezorgd. Soms is het toch zo makkelijk...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?