Closed bèta PlayStation Home voor actieve leden

Sony heeft bekendgemaakt dat de meest actieve leden van PlayStation Network en de PlayStation Store kans maken om te participeren in de gesloten bèta van PlaySation Home.

In Europe, SCEE is also beginning their expanded closed bèta, directly targeting consumers who have been most active on PlayStation Network and PlayStation Store

Mocht je worden uitgekozen, dan krijg je per e-mail bericht. De closed bèta test zal aan het eind van deze maand beginnen en het is niet duidelijk voor hoelang.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?