Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Consolebezitters treffen het met Dead Space

Dead Space komt binnenkort naar je huiskamer voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. In de trailer konden we al zien dat er veel sfeer was. Vandaag is er goed nieuws uitgekomen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 bezitters.

De game ligt namelijk voor op schema voor de consoles. Voor de consoles zal de game op 24 oktober uitkomen. De pc-versie heeft nog steeds de normale releasedatum, namelijk 31 oktober.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?