Cry On gaat niet door

Misschien zijn sommigen al weer vergeten dat in 2005 de game Cry On aangekondigd werd voor de Xbox 360. Enigszins is dat wel te begrijpen, want sindsdien hebben we niks meer van de game gehoord. Maar voor de gamers die nog steeds op de game zaten te wachten is er slecht nieuws. Uitgever AQ heeft helaas bekendgemaakt dat de game geannuleerd is.

Dat de game niet doorgaat is niet geheel onverwachts. Als reden van het annuleren van de game zegt uitgever AQ dat het komt door de analyses van de huidige markt en de voorspellingen van de toekomst. De game zou eerst eind 2008 gaan verschijnen, maar daar hoef je dus niet meer op te wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?