Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk en The Witcher-series krijgen multiplayer

Tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers heeft CD Projekt RED wat interessante informatie uit de doeken gedaan over de Cyberpunk en Witcher-franchises. Beide series krijgen in de toekomst multiplayer-functionaliteiten.

Jazeker, je leest het goed. Het lijkt erop dat zowel de Witcher als de Cyberpunk-franchises multiplayer gaan ontvangen. Heel concreet is het plan echter nog niet. De Poolse game-ontwikkelaar heeft nog niet bekendgemaakt of de functionaliteit middels een update wordt toegevoegd, of pas realiteit wordt in een nieuwe game. Wel heeft CD Projekt RED duidelijke informatie over de next-gen versies van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 vrijgegeven. Deze werden vorige maand uitgesteld naar respectievelijk het eerste en het tweede kwartaal van 2022. Nu heeft de studio aangegeven dat beide titels op schema liggen om de releasedatum te halen. Het lijkt er dus op dat we niet nog een uitstel hoeven te verwachten. Ten slotte laat de ontwikkelaar ons weten dat het bedrijf is begonnen aan de vroege ontwikkeling van nieuwe games. Of dit geheel nieuwe IP's zijn, is echter nog niet duidelijk. De toekomst van Cyberpunk 2077 lijkt in ieder geval iets rooskleuriger te zijn dan een jaar geleden. Onlangs werd Cyberpunk 2077 overspoeld met positieve reviews op Steam.

onbekend

Het is op dit moment nog niet duidelijk welke franchise van CD Projekt RED eerder multiplayer gaat ontvangen.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?