De Marketplace van de Xbox Experience

Binnenkort, op 19 november, komt de grote Experience Update voor de Xbox 360. Hierin zal de hele interface op de schop worden gegooid, waardoor Microsoft probeert het geheel allemaal wat overzichtelijker en gebruikersvriendelijker te maken.

Vandaag is er weer een nieuwe video online gekomen die verder ingaat op de nieuwe Marketplace van Xbox Live. Kijk snel hieronder wat Microsoft allemaal te vertellen heeft over de nieuwe markt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?