De nieuwe stemacteur voor Mario en Luigi is bekend

-

Sinds Charles Martinet heeft aangegeven dat hij zijn stem niet langer leent aan Mario en Luigi, speculeert menig gamer er al een tijdje op los wie die rol op zich gaat nemen. Aan die speculatie komt een einde, want de nieuwe stemacteur is inmiddels uit de grote groene pijp gekropen.

Even leken de vingers richting Mick Wingert te wijzen, maar na diens ontkennende woorden en een socials post van de stemacteur die het heugelijke wél bevestigt, weten we nu dat Kevin Afghani de enorme schoenen van Charles Martinet moet gaan vullen.

Afghani is overigens geen onbekende op het gebied van stemverlening binnen de games industrie. In 2020 vertolkte hij Arnold in Genshin Impact.

Hoe Afghani precies klinkt als Mario en Luigi, daar komen we al behoorlijk vlug achter. Super Mario Bros. Wonder - waarin hij de stem van de beide broeders verzorgt - verschijnt namelijk op 20 oktober, exclusief op de Nintendo Switch.

Benieuwd wat onze eerste indruk van deze game is? Bram vertelt er je alles over in zijn Super Mario Bros. Wonder hands-on preview.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Bros. Wonder

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

20 oktober 2023

Reviewscore:

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord