De Sims 4 Modern Luxe en Poolside Splash Kits onthuld

Geplaatst:

De Sims 4 krijgt er weer twee nieuwe Kits bij. De Moderne Lux Kit en Poolside Splash Kit zijn door Maxis via Twitter onthuld. En we krijgen direct de eerste afbeeldingen te zien.

De Sims 4: Paardenboerderij wist niet iedereen enthousiast te maken. Niet getreurd Sims-fans! Er komen weer twee Kits in galop naar de Sims 4. De kits zijn ondertussen niet het meest favoriete onderdeel van de franchise, maar EA blijft vasthouden aan het concept. Wederom zijn de kits gericht op kleding en meubilair. De eerste kit heeft de naam Poolside Splash Kit. Dit betekent nieuwe badpakken, maar ook vrolijke nagellak en accessoires. Zo kun je goed voor de dag komen bij het zwembad. De tweede kit is compleet anders. In samenwerking met Xureila is Modern Luxe Kit tot stand gekomen. Allerlei BB-items komen voorbij. Denk aan een nieuwe moderne boekenkast, bed en stoelen. Met al het geld dat je Sims verdienen, wil je ze natuurlijk trakteren op luxe. Dat wordt mogelijk met deze Kit. In de Tweets hieronder kun je de afbeeldingen van de nieuwe Kits bekijken.

De Modern Luxe Kit en Poolside Splash Kit verschijnen op 7 september.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord