Dead Rising naar de PlayStation 3?

In augustus kwam het gerucht naar boven dat Dead Rising wel eens naar de PlayStation 3 kon komen. We hebben er verder niks meer over gehoord. Tot vandaag.

Op de PlayStation Blog vertelde John Diamonon van Capcom over een geheim project op de PlayStation 3. Er waren veel reacties van mensen die dachten dat het over Dead Rising ging, maar John Diamonon heeft niets bevestigt.

Er werden ook andere vragen aan hem gesteld, die niet over het geheime project gingen. Deze antwoordde de man zonder blikken of blozen. Hij ontkent niets, maar zegt er ook niets concreets over. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie over Dead Rising op de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?